Wezelpad 4, 3980 Tessenderlo, België
+32(0)498 22 82 17
info@d-drone.be

Matrice 600 PRO

Matrice 600 PRO

De M600 Pro is een zeer veelzijdige drone die veel ruimte biedt voor de meest uiteenlopende payloads. De M600 Pro kan payloads tot 6 kilogram vervoeren en is dan ook uiterst geschikt voor zware camera’s, laserscanners of andere sensoren. Uniek zijn de 6 batterijpoorten die veel veerkracht bieden bij een storing in de stroomvoorziening van de drone. Tevens is de M600 Pro uitgerust met drie IMU’s (Inertial Measurement Unit) en drie GPS antennes. Hierdoor kan de M600 Pro bij storing in één van die modules naadloos omschakelen naar een andere module.

Payloads

DJI - X5

DJI - Z30

DJI - XT2

De Zenmuse X5 4K camera met het DJI MFT 15mm f/1.7 ASPH vast brandpunt objectief voor luchtopnames van ongekende kwaliteit. De camera beschikt over een standaard Micro Four Thirds mount waardoor u kunt genieten van de voordelen van het verwisselbare lenssysteem. Deze 4K-camera beschikt over een geïntegreerde drie-assige brushless gimbal die zorgt voor stabilisatie en maakt het mogelijk om de camera onafhankelijk van de quadcopter te kunnen bewegen.

De Zenmuse Z30 is de gimbal die de mogelijkheid heeft om 30x optische zoom toe te passen! Dit is een zeer gewilde optie op de hedendaagse drones. Dit biedt de mogelijkheid om zonder kwaliteitsverlies van de beelden op een grote afstand een zeer hoog detailniveau te behalen. Deze camera/gimbal combinatie is daardoor dé camera voor hoogwaardige inspecties. In de apps van DJI is elke camera parameter naar wens aan te passen (zonder te hoeven landen) en de TapZoom functie, het zoomen naar objecten met een druk op je tablet, is een welkome functie van de Z30.

De gimbal bestaat uit twee camera’s, een visuele sensor (4k RGB) en een thermische sensor (FLIR TAU 2) en zijn direct naast elkaar in de gimbal geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om RGB data en thermische data tegelijkertijd in te winnen. Er gekozen worden voor een picture-in-picture (PIP) weergave van beide camera’s, een overlay weergave (FLIR MSX), of alleen thermisch of RGB. Er kleurenpaletten worden gewijzigd, een temperatuur alarm worden ingesteld, Isothermen worden ingesteld etc.
De camera/gimbal zelf is voorzien van een IP44 rating en twee MicroSD poorten die geheugenkaarten ondersteunen tot 128 GB. Door de krachtige combinatie van een RGB sensor en thermische sensor in één gimbal is dit een uitstekende payload voor meerdere uiteenlopende toepassingsgebieden.

WhatsApp chat